søndag 16. september 2007

4 travle veker

Eg har hatt 4 travle veker no så det har ikkje vore mykje oppdatering på bloggen min. Nytt skuleår er altid travelt i starten, men i år har det vore ekstra travelt. Alle lærebøkene var ikkje på plass så det blei mykje kopiering. Vi har og hatt ein del dataproblem så laging av planer o.l tok eksra mykje tid.
I tillegg har eg dreve valgkamp.
Men sjølv om eg har det travelt har eg alltid tid til å strikke. Når eg venter på trege datamaskiner, når eg sit å les innlegg som eg har skreve , når eg ventar på bussen eller når eg ventar på at eit møte eller ein debatt skal starte . Eg strikker og når eg ser nyheiter på TV.
Så i løpet av denne travle tida har det blitt to par labber + eit sjal. Sjalet er strikka i Pelican frå Dale. Eg har helka rundt det med eit sølv garn som heiter London Sinflex. Er litt i tvil om eg skal lage sølv frynser på det men synest det blir litt får pynta då.


2 kommentarer:

Elin.71 sa...

Kjempe flotte sokker og sjal. Tror ikke du trenger frynser på sjalet det er jo kjempe flott slik det er.

Lillefix sa...

Det sjalet så morsomt ut. Jeg sliter også med en treg PC på jobb. Har fått ny i dag og bare venter på å konfigurert den. Men jeg har jo vært helt "borte" da, og ikke skjøt at jeg kunne strikke mens jeg ventet på den gamle trege. Nå hadde det vel vakt noen reaksjoner på jobb om jeg satt og strikket, men det måtte jo ha vært bedre enn å stirre på skjermen og tro at det går fortere jo mer jeg stirrer... :-)