søndag 7. september 2008

Helgeslutt

Sender ein liten blomsterhilsen til alle som stikker innom her.
Den har eg hengande på altanen, synest den er fin og ein helt spesiell rosa farge som ikkje kjem så godt fram på bildet.
Er ferdig med enno eit sjal dette er og strikka i MohairLux. Eit garn eg berre kjøpte fordi eg syntest fargen var fin. Har ikkje bestemt meg enno om eg skal gi det bort eller behalde det sjølv.
På lørdag var vi på hytta for å male litt. oppdaga vi at mykje av frukta var moden, så når vi var ferdig med malinga plukka vi plommer, pærer og epler. Bildet viser litt av det vi har plukka. Vi delte ut litt til familie på vegen, men vi har rikeleg med oss heim. Så neste veke blir det sikkert litt sylting og hermetisering. Pærene er heilt nydeleg å hermetisere. Men det meste blir nok spist slik det er, vi har stort kjølerom så vi kan ha frukta der ganske lenge, kanskje heile hausten.Kjem til å fryse litt og , godt å ha til eplekaker og desserter resten av året.

3 kommentarer:

Mormor sa...

Så nydelig sjal, og så masse fin frukt. Hermetisere tror jeg ikke det er så mange som gjør lenger. Men du verden så godt det smaker

Elin sa...

Nydeligt sjal du har laget, og den frukten så herlig ut :D

Stjerneglimt sa...

Enda et nydelig sjal!
Tenk å kunne plukke inn så fin frukt fra egen hage, ser hvor godt de smaker!
Jeg har også sett andre symaskiner som ligner, og mamma har en etter mormor, men dette er den eneste jeg har sett som er elektrisk.