mandag 15. juni 2009

Garnkjøp

Var ein tur i Trondheim med helga. På vegen nord over overnatta vi på Veblungsnes og då måtte vi sjølvsagt ein tur innom Rauma ullvarefabrikk. Skulle berre kjøpe det grønne nøstet i framgrunnen, men det blei eit heilt plastnett som vanleg. Der var to nøster til men dei strikka eg klutar av på nattbussen nedatt frå Trondheim.
Har fått opp eit parti i muntleg mattematikk så i dag og i morgon går mesteparten av kreativiteten min til å lage oppgåver til eksamen på onsdag. Det går utruleg mykje tid til å lage gode oppgåver. Har jobba med det i heile dag nesten og enno har eg berre fått grov forma på dei. Det er mykje å tenke på; både dei flinke og dei dei svake må få vise kva dei kan. Dei skal og gjer det i løpet av 30 min, så eg føler på mange måter at eg må lage eit" kinder egg". Men med over 20 års erfaring så går det sikkert greit denne gangen og.

8 kommentarer:

Trollkåno sa...

Her skal det strikkast, ja....
masse fint garn.
Skjønar at det må vere tidkrevjande å lage oppgåver til eitkvart nivå.....men med den "fartstida" di går det nok bra.

Hege sa...

Åhh,så masse flott du har i hagen din.Her oppe er nok ikke alt kommet i full blomst enda,får håpe på en fin sommer så man kan nyte alle fargene:)

Elins Strikkeri sa...

Her var det masse fint garn ja,vert nok ein del timer med koselig strikking av dette:)

Ruth sa...

Så masse herlig garn. Jeg vet ikke om jeg hadde klart å styrt meg hadde jeg kommet inn på et sånt sted. Måtte nok ha hatt med flere bæreposer. Garn er bare så --- deilig.

Muntlig i matte - det sender fortsatt kuldegysninger ned ryggen min. UÆÆ.

sissel sa...

Når jeg har vært innom Rauma kommer jeg også ut med den pose*hihi* Mye kosearbeid i posen din.
Lykke til med oppgavene:)

Liv sa...

Slike ullvareutsalg er rene gullgruva, Slipp meg inn der, altså!!!! Her har du fått fatt på mye fint i alle fall!

Jeg gleder meg til helga, har bestilt nytt og ukjent garn på nettet for første gang. Tror det skal være fint. Jeg er som en unge før jul;))

Jeg er glad det ikke er jeg som skal opp i matte. Fint at du tenker på de svake også;)

sipusa sa...

mmmmmmmmmmm----masse deilig garn! Klart det:-D tenk om du hadde kommet ut derfra med bare et nøste, det hadde vært sprøtt det;-D så som du skjønner synes jeg du gjør det eneste rette:-D kos deg med garnet ditt, og lykke til med eksamensgreier.

Elin sa...

Kan tenka meg at det blir masse flott ut av alt det garnet :D