mandag 29. juni 2009

Kanskje litt feil årstid........

å tenke på labber og peisved. Labbane strikka eg når eg såg TV på fredag og i går. Veden under har far min saga kappa og laga klar til peisen. Far min er 87 år gamal.Han har saga utruleg mykje ved dei siste åra. I løa i bakgrunnen har han store lager med ved.

8 kommentarer:

Trollkåno sa...

Vert nok godt å finne til hausten, både labbane og veden....og sjølv om me vil ha sommar lenge veit me at den kjem......

Ruth sa...

Du trenger ikke bekymre deg om veden til vinteren ihvertfall. :)

Kid-silk sjalet ditt under her ble nydelig. Jeg har noen nøster liggende av det jeg også og selv om jeg egentlig ikke har tålmodighet nok til å strikke sjal - så ble jeg ganske så inspirert nå. Det var jo så utrolig flott.

Ha en fin uke.

Greta sa...

Ragger er alltid godt. Og det er jo greit med eit lager da. Så heldig du er som har ein sånn sprek far som lager så masse god ved. Det kjem nok godt med til vinteren.
Nydelig det sjalet til tanta di i innlegget før her og.
Kjekt å få heimelaga gaver.
ha ei fortsat fin uke

Sigrun sa...

Så mye int du strikker, sokker er kjekt å ha uansett årstid. Takk or besøket i bloggen min.

Elisabeth sa...

Sokker og slikt må jo være ferdigproduserte før høsten kommer snikende :) Synes faren din har gjort en kjempejobb med all veden, må være en sprek 87-åring. Sjalet i innlegget under var bare nydelig også.

mimouna sa...

Både labber og ved kommer nok godt med senere ja. Imponerende mengder din far har hugget!

Anne Elise sa...

Noen "vinterting" må gjøres om sommeren!!
Koser meg med barnebarn på dagtid og USA-gjest. Barne kommer inn døra hos meg 06.00 om moorgenen og vår gjest er ikke tidlig til sengs, så det blir jammen ikke mange sovetimer denne uka! Ja, ja, koselig er det i alle fall og vi nyter det å kunne hjelpe til og det å ha ferie og gjest på besøk.
Har endelig fått oppdatert bloggen i dag, så kanskje du titter innom igjen.
God sommer!!

Stubbetufsa sa...

Friskus av en far du har!