søndag 20. september 2009

Frukt og dukkeklær

Denne helga starta med feiring av 80 årsdagen til onkel min.

Var ein tur innom foreldra mine og mor min hadde funne fram nokre gamle dokker som eg og syster min hadde når vi var små.( 50 år gamle minst) Desse hadde ho laga nye klær til. Eg fekk min med meg heim. Syntes den passa kjempe bra saman med ein av blomstrane som mannen min fekk til 60-års dagen. På bilde sammen med blomsten har kjolen rett farge. Bildet med begge dukkene har blåstikk.


I dag tidleg plukka eg mykje frukt ute med huset til bestefoerldra min. Der er kjempestor frukthage. Dette huset har eg hatt som mitt fritidshus dei siste 19-åra.
Plukka ein del pærer som eg skal hermetisere og så plukka eg litt nedfallsfrukt som eg skal lage gele av. Alle epla hadde dotte ned i stormen i forge veke.


7 kommentarer:

sissel sa...

Søte dokker. Og de pærene ser kjempegode ut. Hjemme hermetiserte pærer er mye bedre enn de en kjøper, det er noe jeg husker fra jeg var liten.
Ha ei flott uke :)

Elin sa...

Herlige dukker, de så lekre ut de pærene. :D

Greta sa...

Så skjønne dukker. Kjekt med minner fra barndommen.
Hermetiske pærer da blir eg sendt tilbake på kjøkkenet til min kjære bestemor. Når eg fikk lov til å hjelpe ho med å hermetisere da var lykken fullkommen

Maya sa...

Åhhh så herlige dukker!
Og så moro å få dem hjem :)
Og så mye herlig frukt!!
Tenker dere skal kose dere :)

Og sjalene dine er jeg stor fan av!
De er bare så lekre!
Klem fra Maya :)

Bestemor Drillo sa...

Hermetiserte pærer er bare nydelig!
Flotte dukker som har lev sitt liv og nå har blitt beæret med nye klær .

Flott !

Rita R sa...

For en deilig kurv med pærer :)
Ønsker deg en god helg.

hobbystua sa...

Koselig at noe av lekene er blitt tatt vare på,og disse gamle dukkene er nesten et samleobjekt.Fine er dem i nye kjoler også:-))Ha en fin helg.