søndag 25. oktober 2009

To nye sjal

Har laga ferdig to sjal denne veka. Eg har mange strikk som eg strikker på no og då, og så blir dei ferdig ein gong. Sjal strikker eg mykje når eg er ute og reiser. Bruker berre eit garnnøste, eg har det på ein rundpinne og mønsteret det har eg i hovudet. Så det er eit enkelt handarbeid å ha med seg . Mønsteret på desse sjala er Flower Basket av Evelyn A. Clark. Tråden til det mørkaste er Regia Hand-dye Effect, denne kjøpte eg på Knappehuset i Bergen . Garnet var på eit stort nøste nok til eit par lange dame sokker. Eit tynt og kjempefint garn. Brukte berre eit nøste( 100 g) til sjalet. Det nest øverste bildet , der det heng på vegge gir rettaste farge.

Det andre sjalet er strikka i Faerytale håndmalt. Fargane kjem ikkje så godt fram, nen det er i ulike grå og lilla nyanser. Dette garnet kjøte eg i Sogndal, det ligg på eit innlegg lenger nede. Dette sjalet blei kjempefint synest eg. Det vises ikkje så godt på bilde , men det er lett, men på samme tid varmt. Det siste har eg tenkt å gi til ei svigerinne. Det andre blir lagt i gaveskuffa så lenge.

13 kommentarer:

Bodil sa...

Så lekre dei var, og så fine fargar :)

Linda sa...

Fine begge desse to sjala. Du må koma innom sy og strikkebui neste gong du er i sogndal og. kansje eg er på jobb då. hadde vore kjekt og sagt hei til deg.

Elisabeth sa...

Nydelige sjal begge to. Likte godt fargene på begge sjalene også. Du produserer jo store sjal i full fart. Imponerende!

Bestemor Drillo sa...

Flotte sjal det der;) Dyktig er du!
Ha en flott søndagskveld!

Greta sa...

Du er ein reser med sjal. Skikkelig stilge begge to. Greit med slikt håndarbeid ein kan i hodet, når ein er ute å reiser så mykje.
Ha ei ny og strålandes uke

hobbystua sa...

Hei.Dette var to nydelige sjal du har strikket,fargene du har valgt et flotte. Mye fint å se på bloggen din.Ønsker deg en fin uke:-))

Torunn sa...

Nydelege!!

Muffin sa...

Å, lekre, begge to! Liker godt regnbuefargene, men det passer vel ikke til alle typer klær så da er du jo heldig som har flere sjal å velge mellom!

Lisens hjørne sa...

Nydlege sjal!;-)

Elins Strikkeri sa...

Så flotte sjal du har strikka og i lekre farger:)

frøken ij sa...

Flotte sjal du har lagd :) Ha en fin kveld videre!

Lillefix sa...

Flowerbasket ble nydelig i det flerfargede garnet! men om jeg skulle velge, ville jeg nok valgt det grå fordi det må være helt nydelig mykt i faerytale. Har ikke tenkt på faerytale som garn til den type sjal før. Skal definitivt ta med meg tipset :-)

Ha en flott novemberuke!

LivM sa...

To flotte sjal du har strikket. Heldig den som får så flott gave!
Ha en flott helg!