mandag 30. november 2009

Advent og ei travel tid

Eit livstegn frå meg. Eg har hatt nokre travle veker. Høgda på bunken med sakspapir nærmar seg 30 cm i forge veke. Så det vart mykje lesing og seine kveldar. Det toppa seg med mange prøver. No er eg neste ferdig med all rettinga. Så i morgon skal eg kose meg med å rydde og bake litt til jul.
Eg var og fann fram advents dukane mine i går + litt lys, men resten av pynten får vente til litt nærmare jul. Ser at lysa var skeive i lysestaken. Dei fargane som er på duken er heilt feil. Alt er rødlilla her , det som ser blått ut er mykje mørkare enn det andre, men samme nyansen. Lysa og dei mørke kulene har samme farge. Kulene sin farge er rettast.
Det fine naturbildet er teke frå stueglaset mitt mot vest. Eg tok det rett etter at eg kom heim. Her er snø og kaldt i dag.
Eg har strikka eit par par labber, medan eg les. Dei skal de få sjå seinare . Eg har lært meg korleis eg skal lage helen no så eg skal vise dere når eg strikker neste labb.

4 kommentarer:

snakkemunn sa...

Nydelig bilde. Er enig med deg at denne adventstiden går fort, tror det er slik for alle. Vi får prøve å kose oss litt også- :-)

Bestemor Drillo sa...

Nydelige adventsbilder! Ha en fin kveld!

Ann Tove sa...

Fin adventsduk du har. Trur eg må prøve å lage meg ein til neste advent.Ha ei fin adventstid.

Greta sa...

Nydelig adventsduk. kjekt med sånt som ein har laga sjølv og kan ta frem år etter år.

du får nyte dagen din i dag da, og virkelig senke skuldrene. ikkje godt å ha altfor mykje å stå i med.
Ha ei flott adventsuke