fredag 25. desember 2009

Julehelg.

I dag har vi hatt ein svært avslappa dag. Sett noen filmar og spist godt og slappa av med litt kaffi no og då. Fyrste to bilda er av bordpynten som eg laga i går. mannen min hadde kjøpt 6 røde roser. Eg var ein tur ute i hagen og klipte litt grønt. Fann litt småpynt som eg hadde liggande.

Blenda elskar å ligge under juletreet. Det er hennar faste oppholdsplass til vi hiv det ut.
I går var ho svært opptatt av pakkane og passa godt på dei.

Måtte også ha med eit bilde frå den nye vinter hagen vår, sjølv om den ikkje er heilt ferdig. Har sett opp der alle plantene som vi redda inn når snøen kom . De kjenner kanskje att rosa som stod ute å blomstra i kulden. Her er også ein del blomster frå mannen min sin 60 års dag tidlegare i haust. Juleduken med nisser på som ligg på bordet fekk eg av mormor min fyrste jula eg feira åleine med mann og barn. Den duken er 31 år gamal, litt bleik i fargen, men eit kjært minne som kjem fram kvar jul. Eg greide ikkje å heil å la strikket mitt ligge, sjølv om eg er oppdratt til ikkje å jobbe på helgedagar. ( er no berre ein hobby, ser ikkje heilt på det som arbeid) Har sote her ute i vinterhagen med strikket og kaffikoppen, mems reste av familien satt rett innafor og såg video. Ha ei fortsatt fin jul alle bloggvenner.

9 kommentarer:

Elisabeth sa...

Ønsker deg og dine en fortsatt fin jul!

Fru Keilegavlen sa...

Koselege bilete. Ønskjer deg og dine ei fortsatt fin jul!

Anonym sa...

Fine bilete,-)

Bestemor Drillo sa...

Flotte julebilder !
God fortsettelse på JULA til deg;)

Unknown sa...

Koselige bilder, fint at alle slpper av på sin måte. Fortsatt god jul til deg. :-)

Orlaug sa...

Å, so koseleg med kaninen under juletreet......avslapping her òg i dag, men snart vil eg finne fram strikketøyet, trur eg.
God romjul vidare!

Kjersti M sa...

Så flotte dekorasjon du tryllet frem av de rosene og noe som bare var hentet i hagen :-) Ønsker deg en fortsatt fin og avslappet jul. Koselig å se at noen bruker tingene i mange år, som den duken i vinterhagen. Har julegardiner fått av min avdøde svigerfar - de blir nok ikke byttet ut på en stund...

sissel sa...

Så fin dekorasjon du laga. Hyggelig å lage slikt sjøl.
Fint å høre at du koser deg, fortsett med det :)
Det å jobbe på helligdager er jeg også oppdratt til men stikking er bare kos og kose seg er lov...
Ha ei fin romjul.
Ps, jeg vil også ha vinterhage...

Maya sa...

Koselige bilder :)
Takk for alle koselige kommentarer!!
Ha ei fortsatt flott jul,
klemmer fra Maya :)