tirsdag 2. februar 2010

Ny lue


Ei ny Hannah lue strikka i Misti, denne har eg og strikka heil bak. Lærde når eg var lita at eg skulle ha tråden på knappen samme vegen som knappholet, men her trur eg at det hadde vore finare å ha dei den andre vegen. Denne lue er svært rask å strikk trur eg berre bruker eit par timer på den. Den er strikka på pinner nr.6. Peikar til Mønsteret litt lenger nede på sida.

11 kommentarer:

Ann Tove sa...

Her går det unna, ja. Artig hue, og liker fargene på sokkane under. Er glad i sterke fargar. strikka eit par for ei stund sidan, med ein omg blå og ein omg grøn heile sokken, i sterke fargar. Med hel og tå blå på ein og grøn på ein. Brukaren har fått mykje skryt av dei :)
Ha ei nydeleg veke vidare.

LivM sa...

Her var det kommet mye nytt siden jeg var innom. Flotte luer, skjerf og ikke minst jakke. Du har vært flittig!

karin sa...

Fine luer og jeg har bestilt meg oppskrift på kattevotter fordi du la inn link :)

Unknown sa...

Stilig lue som passer til sokkene. :)

Anonym sa...

Hei.Kjempe fin lue igjen.Du er kjempe flink å rask.Ha en riktig fin Tirsdagskveld.Klem fra Bodil...

Greta sa...

Stilig lue igjen. Det har blitt neon av desse nå. holder på med lue eg go blant alt anna.
ha ei fortsatt fin uke

Mormor sa...

Du store min for en produksjon. Votter på lørdag, sokker på mandag, og i dag varter du opp med en ny lue. Pluss to - tre andre luer og en jakke de siste par ukene. Du strikker veldig mye flott også.

Elisabeth sa...

Denne luen var veldig fin, jeg falt for fargen :) Knappene blir fine slik, vet det finnes "regler" for både dette og andre ting i håndarbeidsverdenen, men jeg synes det er godt vi kan være kreative og sette vårt eget preg på arbeidene.

Kjersti M sa...

Så produktiv du har vært med strikkepinnen - skikkelig mye flott. Synes sokkene var morsomme - akkurat slike kunne nok min tenåringsjente tenkt seg :-)

Anonym sa...

Fin lue;-)ha ein strålande onsdag!;-)

mimouna sa...

Fin lue, kjekt med slike raske prosjekter. Og god og varm er den sikkert også. :o)