fredag 23. juli 2010

Babysett i Lerke.

Har strikka eit lite babysett i Lerke. Mønsteret er frå Dalegarn mønsterhefte for baby nr. 197.
Det skal bånd i armane på jakka + litt sløyfer til pynt. Garnet var svært mjukt og godt, men det var ikkje heilt godt å strikke syntest eg. Måtte passe godt på så det ikke kom enkle tråder som blei hengande att. Synest også at det var mykje tråder som var knytt saman. Under halvparten av nøsta var tråden heil. Synest skoa såg kjempe små ut, men måla stemde, med mønsteret.9 kommentarer:

Greta sa...

Kjempestilig sett. Virkelig vakkert. Synd du slet med knuter i garnet. Det har eg ikkje opplevd trur eg. Eg syns det er godt garn å strikke med. Heldigvis er vi ikkje like. Ser ikkje ut som du har slete så fælt da, siden resultatet vart så vakkert :0). Ha ei strålandes solskinnsdag

Rita sa...

Så nydelig sett du har strikket.

Torunn sa...

Nydeleg sett!! Men utruleg frustrerande når garnet føles som 2.sorteringsgarn. Det skal jo ikkje vere knutar i det,- då ville eg ha klaga på det! Ha ei kjempeflott helg.

strikkedilla sa...

Nydelig sett du har strikket. Mange vakre sett du har laget i det siste. Imponert

karin sa...

Herrelighet!!
Så vakkert :)
Det var veldig fint altså.
Ha ei flott helg, her kommer godværet nå :))

Ulla-Bella sa...

Det settet var bare vakkkert!

sipusa sa...

wow! Lekkert som bare det i hvitt! Lerke har jeg strikka med bare en gang men kan ikke komme på at det var knuter i garnet, uflaks!

Anonym sa...

Hei.Kjempe fint.Nydelig.Du er rask og kjempe flink.Nydelige babyklær du strikker.Ha en riktig fin Sommerhelg.Klem fra Bodil.

Elisabeth sa...

Nydelig sett igjen :) Jeg har strikket denne buksen og syntes Lerke var greit å strikke med, men at garnet hektet og delte seg da jeg heklet med det. Mange knuter var det, og antagelig er garnet litt løst spunnet.....