torsdag 5. august 2010

Jakke og labber

Har strikka ei jakke og eit par labbar i samme mønster som teppet under. Dette mønsteret er frå eit gamalt KK. Passforma på denne jakka er svært god den er strikka på tvers.
Mønsteret er svært enkelt og går over 4 masker.
På retta strikkar eg berre vrangt. På retta strikkar eg # 3 masker vrangt saman så 3 masker i neste maske# pinnen ut. På neste pinne på vranga startar eg med # 3 masker i fyrste maske , 3 vrangt sammen# ( slik at dei tre masken eg strikka i ei maske no blir strikka saman)
Strikkajakka i Dale Ull på pinner nr. 3. Teppet strikka eg i dobbelt garn på pinne nr. 4.5. men her ville eg strikke det på pinne 5 eller 6 dersom eg skal strikke fleire.
Ønsker alle som stikker innom her ei kjempefin langhelg.

9 kommentarer:

Greta sa...

Regner med at alt sammen er til den nye lille verdensborgeren som skal komme og bruke familievogga snart. fint var det. Skjønte ikkje heilt mønsteret ditt, men det er nok hodet mitt som ikkje funker til slikt i dag. Funker bedre til vasking og rydding.Ha ei flott helg ja

Liv sa...

Fin jakke og sokker. Når barna er på det minste er det deilig med god passform og at det er lett å få av og på. Dette ser ut til å være midt i blinken;)

Og så fikk vi oppskriften, takk skal du ha! Jeg noterer den, så får vi se, har noe Ullteppegarn liggende.

Ulla-Bella sa...

Så nydelig babysett du har laget. Finfin farge:)

Bodil sa...

Nydeleg babysett i artig mønster :)

Torunn sa...

Flott sett!! Ønskjer deg ei fin helg.

V A N I A sa...

J hope that you know english.. J'm vania from Italy and j would like to say to tyou that all that you do is fantastic.. this green baby sweater is wonderful.
Your blog and 'full of beautifull works..
vania

Tovepia sa...

Så flotte saker til baby du har strikket!! Mye lekkert i bloggen din!
Nyt helga og klem fra meg;)

Maya sa...

Åhhh for ett nyydelig baby-sett!!
Vakker farge og så nyydelig mønster!
Klem fra Maya

Beate sa...

Kjempefin!!