lørdag 5. mars 2011

Smekke til baby

Fann eit gamalt mønster frå Alle Kvinner. Trur dette er frå ca 74. Eg hekla denne smekka før eldsteguten min blei fødd i 76. Syntest at denne var kjempefin og så hadde den så god passform. Har brukt denne til alle mine fire barn og no har eg hekla eit par til barnebarnet, Håper den blir god å ha når ho skal begynne å spise sjølv.
Eg har hekla frå garnlageret mitt. Det kvite i den kvite og grønne, er Sportsbomull frå Gjestal. Resten av garna er Petunia som eg har kjøpt på Rauma ullvare sitt utsalg.
Dette garnet er litt tjukkare enn det eg har hekla av før. så desse blei litt større.
De kan lese mønsteret dersom de trykker på bildet av det.
Ønsker dere alle ei kjempefin helg!
6 kommentarer:

snakkemunn sa...

Så fin den var. kommer kanskje til å n. Det er så gøy med gamle oppskrifter. :))

Greta sa...

Så stilig. Eg digger gamle opskrifter. Har ikkje brukt så mange enno, men har fått eit lite utvalg. desse smekkene vert nok brukt mye tenker eg.
Ha ei super helg videre du også

Elisabeth sa...

Får mye retrofølelse av disse smekkene, tror de var veldig vanlige på 70-tallet. Morsomt at slikt kommer tilbake. Babydressen i innlegget under var nydelig, helt fantastiske farger :) Ha en fin helg videre!

strikkedilla sa...

Fine smekker. Dressen under var nydelige. Har sett på den flere ganger selv og.

hobbystua sa...

Heisann:) Må nok være en god stund siden jeg avla et besøk her,,for ser jo du har strikket nydelige klær for baby og små barn. Er helt skjønt alt du har laget. Og smekkene var artige,her fikk jeg en ide selv. Tusen takk for hyggelig tilbakemelding på min blogg:) Og så må du ha en fin søndag videre:)

Anonym sa...

Hei.Så fin dem var.Koselig.Nydelig.Ønsker deg en riktig fin helg.Klem fra Bodil.