søndag 26. juni 2011

Sommerkjole med hatt

har strikka ein sommerkjole med sommerlett hatt til farmors sin lille prinsesse. Det er strikka i bomull, Pandora frå pt.
Det har vore lite oppdatering frå meg i det siste. Eg har hatt det veldig travelt med eksamenstid og avslutning på skulen + mange politiske møter. No er det eit par tre dage med møter før det blir neste tre veker med ferie, men så blir det valkamp for fult.
Eg har strikka ein del innimellom så kanskje det blir litt fleire innlegg når eg får ferie.
Ønsker alle ein kjempefin sommer.


11 kommentarer:

Elisabeth sa...

Utrolig nydelig lite sommersett! Den kjolen har jeg visst ikke sett før, noe som ligner tror jeg, men ikke denne :) Blir nok godt når du kan ta ordentlig ferie, glad jeg bare har skolearbeid (les rapporter og slikt) igjen før min ferie begynner for alvor...

Greta sa...

Nydelig liten kjole til godjente di. Du rekke å strikke litt til ho innimellom møter og eksamensrettinger. blir godt med feriefør valkampen starter ja. Lykke til med ferie og valkamp. Kanskje litt tidlig å sei det men no har eg sagt det :0)

MIRRA sa...

Så fin blogg du har :) Har tittet på mange av dine arbeider, du er veldig flink med pinnene :). Kjolen var skjønn, god ferie.

snakkemunn sa...

Sååå nydelig.Synes du får tid til mye. Ønsker deg en god dag. :))

Linda sa...

Så fin sommarkjole. Trur du treng litt ferie no. Slik som du er på farten:) Eg hadde vorte utsleten av mindre:) Ha ein fin ferie og så håpar me på betre ver.

Mormor sa...

Helt nydelig sommerkjole. Får bare håpe vi får sommer snart, så hun kan bruke den titt og ofte. En ting er sikkert, "farmors lille prinsesse" kommer aldri til å mangle noe på stikkefronten, så lenge pinnene dine er i drift

Fru Albertsson sa...

Så vacker klänningen och mössan är. Det kommer bli så fint på en liten tös!
Kram

Bodil sa...

Så nydeleg og søtt :)

Lene - The knitting needle sa...

Så nydelig sett :)

injosa sa...

Så fin kjole og hue.

Ann Tove sa...

Kjempefint sett. Ja, alt tek tid, av og til føles det som om ein ikkje strekk til. Då må ein jo berre prioritere, og gjere det viktigaste først og fremst. Ha ein fin ferie.