torsdag 18. oktober 2012

Ferie på Mauritius, ny kjole og Marius selekjole

 


Har hatt ti fine dagar på Mauritius, Fin tempratur og fine strender som vi kunne gå på i timevis.
 


 Eit frodig og fint nturlandskap med mange vekstar og svært fine blomster med god lukt

 


Den kvite og gule voks over alt nesten ,mens dei to andre er frå ein botanisk hage.


Når eg var der nede gjorde eg ferdig ein kjole til meg sjølv. Kjøpte for mange år sidan eit skjørt som eg likte svært godt, men som var altforlangt til meg. Fann ut at eg skulle lage kjole av det ,men det blei liggande. Så fekk eg boka Hekling i Sommersol  av Olaug Kleppe og der fann eg mønsteret til ein fin overdel, etter mykje leiting fann eg eit bomullsgarn som passa til kjolen. Etter 3 års hekling i ny og ne er den ferdig. Var ikkje heilt fornøygd med bilda.
På Mauritius strika eg ein Marius selekjole til den lille prinsessa mi. Var inne om ho med den på vegen heim og her er bilde av ei " opp ned" pinsesse med kjolen passa fint.
Har problem med å få tekst og bilder dit eg vil i dag så det blir litt rotete og store mellomrom.
 Ønsker dere alle ei fin helg!

6 kommentarer:

Greta sa...

Høyres heilt herlig ut med ein tur til varmen. Spes akkurat no når eg høyrer regnet plaske ned utenfor vindauga. Ja, aj vi får no berre kose oss inne. Du har vore effektiv også der ende, det var ikkje verst. fin både din og vesla sin kjole. Ha ei fin helg så håper vi på bedre ver enn det som er meldt.

Ann Tove sa...

Kjolen din blei kjempefin, kjekt å sy om noko i staden for å la det ligge ubrukt. Heldig jente som har fått seg Mariuskjole. God helg.

Bodil sa...

Så flotte kjolar du har laga :)

Anonym sa...

Burberry Outlet cut-price online.The Most modified Burberry outlet www.burberryoutlet--store.comStockpile to go for plastic Burberry escape hatch products online. Cut out [url=http://www.burberryoutlet--store.com/]Burberry outlet[/url] escape cook up preserve lofty upto 70%, and self-ruling shipping!

Anonym sa...

Hello. And Bye. Thank you very much.

Anonym sa...

Hello. And Bye. Thank you very much.