lørdag 12. desember 2015

Litt sying siste veka.


Har i løpet av siste veka sytt litt småting
  Her er eit lite sett st.62 Stoffet blei kjøpt i Trondheim i haustferien har sydd litt frå det før og det er enno ein liten rest att. Mønsteret til bodyen er frå Ottobre. Mønsteret til buksa har eg kjøpt på nettet.
 Dette settet er restane frå kosedyr stoffet . Hadde ikkje stoff til armer og bukse så eg fann eit grått stoff som eg syntest passa i fargane. Einaste ribben som eg hadde som gjekk til alle fargane var svart, Er kanskje ein litt trist farge til til ein baby, men syntest det blei litt stilig.
 Dette stoffet kjøpte eg eigentleg til luer, men syntest det passa fint til buker til ei lita jente,
Så ein lita smekke og  ein tights st, 110 . Desse passer til dei to kjolane som eg viste tidlegare.
I dag får symaskina kvile litt. Eg har tre klassesett med halvdagsprøver i matematikk som må rettast før onsdag så det kjem til å ta mesteparten av fritida mi fram til då. Men blir vel litt strikking innimellom, Ønsker alle ei fin adventstid!


4 kommentarer:

Ingunn Sættem sa...

Fine og praktiske klær til småfolk! Skulle ønske jeg var like god venn med symaskina som deg. Kjenner det er godt å slippe retting av prøver. En av mange gode ting ved å være pensjonist.

Fortsatt god adventstid!

Klem

Greta Buhagen sa...

Tror eg har nevnt det før, men jammen meg er dei heldige desse barenbarna dine. Dei får jammen masse flotte klede. Bruker nesten bare klede fra farmor/mormor dei vil eg tro :). Kjempefint alt sammen. Kos deg med prøveretting og litt strikk til avslapping

Stubbetufsa sa...

Malla, du er så flink med symaskinen!
Jeg plages med windovs 10, finner ikke helt ut av det jeg trenger til blogging, så jeg strikker heller...

mimouna sa...

Her var det mye fint! Synes du er flink tl å sette sammen stoffer og mønstre til hele sett. Og så er det kjekt å få brukt opp alt stoffet også.