søndag 11. januar 2009

Ei helg er overDenne helga har vore prega av stygge veir og virus. Huset rister og eg har tilbringa fyrste delen av helga i senga og resten i sofa kroken. Hadde tenkt å pakke ned juletinga men det får være til ein anna dag. Blenda koser seg under juletreet i dag. Det er kjekt å sjå at ho går ut av buret. Det var vanskeleg å bli åleine. Dei hadde vore to heile tida i dei 5 åra vi har hatt dei.
Eit Kariussjal blei ferdig. Er vel ikkje heilt mine farger dette så det blir vel ei gave. Garnet heiter Calefornia SALDI. Kjøpte dei i Sogndal ein gong når eg venta på bussen etter eit møte.

7 kommentarer:

Laila L S sa...

Blenda er en søt kanin. Ser en ledning under juletreet også, her hadde det ikke gått bra; "Kalle kanin" hadde garantert prøvd å gnage på den. En gang gnagde han ledningen på min mobil-lader i mange små biter. (ble en fin unnskyldning for å kjøpe ny telefon; dårlig telefon fra før og ingen lader......)

randi K design sa...

Sogndal i Sogn? Har vært på den strikkebutikken! Jeg har nettopp kjøpt en leilighet i Kaupanger...

strikkedilla sa...

Takk for koselig hilsen i bloggen min. Skjerfene ser veldig fine ut. Og de kjøkkenklutene må jo være en drøm å bruke. Godt med hjemmestrikkede kluter

Ninne sa...

Så søt kanin med morsomt navn! Vi hadde også kaniner da barna var små, det er ordenlig koselig!

sipusa sa...

Håper du er på bedringens vei!
Nydelig søt kanin og fint sjal; alltid greit å ha en pakke på lager:-D

Anne Elise sa...

Håper du kommer deg relativt raskt .
Takk for kommentar i blohhen!

Torunn sa...

Mykje flott i bloggen din som alltid! Ligg award til deg i bloggen min. ;)