søndag 1. februar 2009

Liten duk.

Bilde blei ikkje heilt bra.
Har laga ferdig ein duk til eldste sonen min. Den er laga etter mål på bordet hans. Midten av duken er ulike bomullstoff i svart og kvitt. Kanten rundt er ca 10 cm og den er i svart lin.

7 kommentarer:

Ruth sa...

Så lekker den ble.
Jeg fant en pose med stoffbiter i en bruktbutikk og har nå store planer om å sy litt selv. Jeg har virkelig lyst til å quilte litt, skjønt jeg vet ikke om jeg får det til. Men duken din ga meg ihvertfall ideer om hva og hvordan jeg kan sy. Så takk for det, du. :)

Anonym sa...

Hei - Så stilig denne duken ble. Flott å kombinere bomull og lin.
Også takk for hyggelig kommentar i bloggen min vedr bunadsbrodering. Det er som du sier viktig med litt press fra omgivelsene for å drive arbeidet fremover. Jeg får drahjelp fra symøtevenninner som jeg syr sammen med 1 - 2 ganger pr måned. Dessuten deltar jeg i bunadsalongen på Hobbyboden, i tillegg til at jeg blogger om arbeidet. Det blir litt drahjelp av det også :-)

Lykke til med bunad til sønnen din, og ha en fin dag.

Elin sa...

Kjempe herlige votter og lekker duk
du har laget. Ha ein flott onsdag :D

si-do sa...

Kjempe fin duk, får lyst å sy jeg også, kanskje det er håp nå når årsoppgavene snart er innlevert ;)
Ha ei flott uke

RigmorNY sa...

Hei malla. Jeg ønsker å svare deg på kommentaren du har lagt igjen hos meg.For vi "alle fereldre/foresatte/verger" har sammen tatt kontakt med kommunen i brev form. Der ba vi om et møte, og det fikk vi med Ordfører, varaordfører og rådmann. I dagens avis, vår lokalavis, har far til en av disse ungdommene gått ut og fortalt offentlig om husleien og de problemer den medfører for oss. Saken skal opp på nytt i kommunestyre 11 februar, så jeg vil tro at alle der bør ha fått med seg sakens kjerne.
Jeg personlig har ikke gått ut for å kontakte vær enkelt politiker, det synes jeg er en så stor belastning for meg som mor, at det bør vi være foskånet for.
Jeg har tatt kontakt med kommunens representanter ang dette bygget, og lagt fram de tall som Magnor må betale i utgifter om han tar denne leiligheten. Så jeg mener at jeg har puffet på så langt jeg orker. Andre bruker lokalavisen, http://www.ba-avis.no/nyheter/article210651.ece noe som vi i foreldregruppen selvfølgelig støtter opp om.

sipusa sa...

Så tøff den ble:-D skikkelig guttete duk!

*maria* sa...

Skulle ønske jeg og symaksinene mine var like gode venner som deg og dine. Enormt mye fint du har laget! Ligger en liten ting til deg i bloggen min. Ha en fin kveld videre!