mandag 16. november 2009

nytt sjal

Her kjem bilder av det nye sjalet. Trudde at det var lyst nok til å ta bilder ute uten blits når eg kom heim frå jobb i 15.00 tida, men det greidde eg ikkje. Så blitsen gjekk av og bilda blei litt lysare en sjalet. Bilde nr.2 er det som er rettast farge på. Sjalet er strikka i Eville kunstgarn nr. A-81. garnet har eg bestilt hos Mauds garn Mønsteret er som så ofte før Flower Basket shawl av Evely A. Clark. Sjalet skal eg gi bort til ei som var så snill å låne bort huset sitt ei veke i sommar.

7 kommentarer:

Greta sa...

Det vart da ganske gode bilder da. Nydelig sjal. likte det veldig godt. KVen er Linda?

Bodil sa...

Å, så lekkert! Det blir nok ein glad mottakar. Gløymde å skriva i kommentaren på forrige innlegg, at der viser du akkurat slik hel som eg alltid har strikka. Det er veldig god passform på slike helar. Ha ein fin kveld :)

Stubbetufsa sa...

Kjempefint sjal!
Takk for medfølende kommentar hos meg, Malla!
Nå ligger pusen under grus og stein bak drivhuset! Nå kan ikke reven få tak i ham!

Linda sa...

Du har i gjenn strikka eit fint sjal. Vert du ikkje litt lei av å strikka da sama om at og om igjenn? Kjekt at du kanskje kjem innom butikken att, men truleg så er ikkje eg på arbeid den dagen. Eg skal no på laurdag. Skal jobba anna kvar laurdag fram over. I tillegg til å vera på omsorgssenteret. Men da hadde no vore triveleg å sagt hei då?

Rita sa...

Har sett dette sjalet på mange blogger og for meg som ikke strikker så blir jeg like imponert hver gang. Kjempeflott!!

Hanne`s lille hule sa...

Nydelig sjal og så mange fine du har strikket:-)Du er kjempeflink:-)

Er dette et mønster du har funnet på ravelry? Vet du om det finnes noen norske mønster på sjal i kunatstrikk?Har så lyst å strikke sånne men har bare funnet på engelsk og det er ikke min sterke side..Ha ei flott helg:-)Klem Hanne.

Hanne`s lille hule sa...

Skulle stå kunststrikk på forige komentar..