mandag 2. august 2010

Nytt babyteppe

Har strikka ferdig eit nytt babyteppe, det er eplegrønt. Det er strikka etter eit gamalt mønster som eg fann. Trur det er frå eit KK tidleg på 70- talet. Det er strikka i eit garn som ikkje finnes lenger. Eg fann ut at det passa bra med Dale Babyull.

I går kjøyrde vi frå Florø til Kongsvinger; og med oss i bilen hadde vi vogga som mannen min laga til eldsteguten vår blei fødd. Vi har brukt den til alle våre fire barn. No skal fyrste barnebarnet vårt bruke den. Det er mor min som har rosemåla den.


I dag har vi feira 35-årsbryllaupsdag på "elvelangs" i Kongsvinger. Vannbakkeksane på bildet var ein overraskeles frå kokken til oss.

6 kommentarer:

strikkedilla sa...

Gratulerer med bryllupsdag, og et kjempefint teppe.

karin sa...

Et nydelig teppe! Et kunststykke å være gift med samme mann så lenge i disse dager ;)) Kos dere!

Liv sa...

Nydelig babyteppe!
Siden du har funnet det i et KK blir jeg fristet til å spørre etter mønsteret, det bruker jeg vanligvis ikke gjøre. Det er så vakkert i sin enkelhet:)

Vogga blir koselig å ha til den lille. Tradisjon er viktig, vettu:)

Anonym sa...

Hei.Gratulerer så mye med bryllupsdagen.Babyteppe kjempe fint nydelig farge og mønster.Vogga bare nydelig.Kjempe kjekt å ha som går i arv.Koselig.Ha en riktig fin uke videre.Klem fra Bodil.

Torunn sa...

Flott babyteppe og ei nydeleg vogge!! Så utruleg kjekt å ha noko som er så personleg som kan gå vidare i arv. Gratulera med vel overstått bryllupsdag.

Greta sa...

Gratulerer så masse med 53 års bryllupsdag. det er ein bragd.
kjekt når ein har så flott ting som kan gå i arv i tradisjone og det vert sikkert nydelig med teppet oppe i vogga. Ha ei flott vidke videre