lørdag 12. oktober 2013

Ferisestrikk.

 Har strikka ferdig ei ullbukse til Prinssessa mi, Det er eit mønster frå eit Raumahefte ogden er strikka i Rauma babygarn.
 Her er framsida av buksa i litt meir rette farger er enno litt mørkare rødt enn her.
 Så har eg laga ferdig eit babysett frå eit Dalehefte det er strikka i Dalegar fekk dårleg fram fargane,

 Her er fargane best på sokken.
Her er lillebror i jakke og lue og sokker frå settet som eg strikka og så har han på flotte hekla votter som hans mor har hekla.
Har hatt ein kjepefin haustferie, Starta i Romsdalen med besøk på Raumaullvarefabrikk, der eg kjøpe ein del garn. Etter det besøkte vi mykje familie i Romsdalen før vi drog vidare til Trondheim, Her var viogså på besøk hos familie og sjølvsagt innom ein garnbutikk. Likar så godt den garnbutikken som har katt på skiltet, hugsar aldri kva den heiter.
Etter  nokre dagar i Trondheim gjekk turen til Kongsvinger. Hadde ein times kaffi og tittepause på Aukrustsenteret.
Dei siste dagane har vi tilbringa i Kongsvinger med barnebarna, Skulle ein liten tur innom garnbutikken å kjøpe sytråd til sy i knapper med og tru det eller ei kom ut av butikken med mønster og garn til ein flott tunika.

4 kommentarer:

Unknown sa...

Hei. du har jammen ahtt ein flott haustferie. Først Raumaullvarefabrikk. Dit må eg visst ein gong.(mange plasser eg må), videre til Trondheim og enda emr garn. Og ikkje minst Konsvinger med barenbarna og så flotte ting du har laga til dem da. den buksa var skikkelig tøff. god å ha no til haust og vinter. Skjønn lisjeguten din i ting farmor har strikka. Dei er nok glad for alt det flotte dei får av deg. Ta vare på minna og gled deg til neste treff, det er det eg plar gjere. Ha ein strålandes søndag min venn lengre ut mot havet Klem

Linda sa...

Fint sett du har strikka til vetle guten. Litt av ei rundreise du har hatt i ferien. Ha ei fin veke.

Bundingen sa...

Stilig prinsessebukse og nydelig sett til lillebror!

Klem fra Ingunn

Stubbetufsa sa...

Du lager så mange nydelige baby/småbarns-klær!

I natt fikk vi sne, marka er helt hvit, og plogen kjørte på veien i sekstida i morges.
Høst/vinter-hilsen fra Nord-Troms!