mandag 31. mars 2014

Marius dress til lillegutt

Endeleg ferdig å montere Marius dressen. Har strikka på denne sidan i januar, Det var svært vanskeleg å sjå dette mørkeblå garnet. Eg har berre strikka på den i dagslys. Trengt godt lys til å montere den, så det også tok eit par dagar. Eg er ikkje så veldig glad i å klippe i strikk så det tok litt tid å kvi seg til det også.
 kjøpte nokre fine små metallknapper som eg syntest passa svært godt i dressen, fekk dei ikkje så godt fram her. Dressen er strikka i SISU og mønsteret fann eg i Marius bok.

3 kommentarer:

Greta Buhagen sa...

Nydelig dress til lillegutt.skjønner aqt den der er vanskelig å strikke på kveldstid om vinteren. Flott er den hvertfall. Eg liker overhode ikkje å strikke i sisu, Syns det ganet deler seg så veldig. Men det er meg. Knappene pass ypperlig dei.
Skal ut i sola om noen timer, men foreløpig er det kaldt inne mellom fjella her. Ha ei super helg

Ingunn sa...

Ja, dette mørke garnet er noe herk å strikke av. Jeg sliter også med det. Men dressen ble fin, og en Marius i en eller annen variant må alle ha.

Klem fra Ingunn

Ann Tove sa...

Marius er alltid like fint. Ja, det er ikkje kjekt å sy og klippe i noko ein har strikka på.. Men resultatet vart kjempefint :-)