torsdag 30. oktober 2014

Barnekjole m/lue

Denne veka har det vorte svært lite handarbeid. Eg har stort sett lagt heile veka men no kjenner eg at eg begynner å få energien tilbake. Så kanskje eg  greie å sy litt til kvelden.

 Har lyst å viser dere ein liten fin gensar som eg strikka tidlegare i sommar mønsteret kjøpte eg på nett og garnet er ein restepose som eg kjøpte på Rauma for 30 kr. Utruleg kjekt mønster å strikk og den var også litt nostalgisk hadde ein liknande gensar på 50 talet sjølv.
 
Denne kjolen sydde eg for litt sida. Det rosa og røde stoffet er ein rest som eg kjøpte på Stoff og Stil i Åsane. Det røde på kjolen er jogge stoff . Lua er fora med ribbestoff og sit derfor svært godt på hode. Ser litt rynkete ut her , men er fin på.
 Ønsker dere alle ein fin dag.

4 kommentarer:

Greta Buhagen sa...

Skjønn liten genser og eit herlig sett til godjenta di. Tenker ho daser rundt når ho har på settet. Har du vore sikkielig sjuk da, siden du ahr ligget til sengs nesten hele uken?. Eller er det veret som har slått deg ut. Håper du kommer deg uansett kva som er årskaen. Klem fra midtre sogn

Ann Tove sa...

Ikkje kjekt å ligge nedfor å ikkje vere god til handarbeid ein gong, håpar du kjem eg fort. Her var mykje fint. Heldige barnebarn som har ei bestemor som syr og strikkar.
Vi går og ventar på vårt første barnebarn som kjem no før jul, blir stas :-)

mimouna sa...

Godt at du føler deg bedre.

Genseren var søt, koselig når en oppskrift vekker minner. Flott sett du har sydd også.

hobbystua sa...

Her har du stått på med både strikking og masse flotte klesplagg du har sydd til dine små. Har ikke vært innom her på lenge så jeg ser jo nå at du er aktiv:-) Ser du skriver at du har vært syk men håper du er på bedringens vei igjen. Og jeg må få ønske deg en fortsatt fin uke:-)