søndag 26. oktober 2014

Litt småting vart ferdig i helga.

Dei to siste dagane har det vore svært mykje vær her. Det har regn og det har vore storm, Den vindretning tek godt her. Svært lite skjerming frå havet. Så dei to siste dagan har vi ikkje sett ut glasa på sørsida Når vind og vatn piskar på glaset. Men det har vore fint inneveir , så eg har fått ferdige nokre småting.
 Hadde ein liten rest etter eit sett som eg held på med men som eg ikkje er ferdig. Det passa til ei til ei lite lue str. 1-2 år.
 Denne bodyen har vore under arbeid i nokre  veker så eg tok og sette trykk knappar i den i går.
Datter mi har vore heime denne helga så eg gjorde ferdig eit par labbar som eg berre hadde ei tåfelling att på,
I kveld har eg sote og fylgt med båten som dattera mi reiste med til Bergen på katet på nettet over skipstrafikken No er den kommen inn i smulare farvatn , så no kan eg slappe av.


2 kommentarer:

Greta Buhagen sa...

Enda fleire fine ting fra deg. Du er så allsidig du. godt å få ferdig ting som nesten er ferdig også da. Kjekt med besøk av dattra. Men ikkje morro når dei skal ta båten heim i slikt ver. Godt når ein veit dei er vel fremme. Ha ei fin uke videre.

Ingunn sa...

Her er det omtrent ingenting som tar når det gjelder vær, men jeg kan lett forestille meg det etter flere år i Kristiansund. Kjekt å komme i mål med nesten ferdige prosjekter. Så er det klart for noe nytt....

Klem fra Ingunn